Even bijpraten

Even een teken van leven, want het is alweer ruim een maand geleden dat ik voor het laatst blogde.
Inmiddels is er het een en ander gebeurd.
Zo werd ik eind juli winnaar van onze Tourpoule. Eindelijk, na jaren, eeuwige roem!
Dreetje, de hond van Worm en An, werd plotseling behoorlijk ziek. Na opname in de dierenkliniek bleek dat ze een nekhernia heeft. Rust is het medicijn. Dat gaat dus niet lukken met een ADHD-buldogje. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met Dreetje, maar we zijn toch best geschrokken.
En dan is er ook nog verdrietig nieuws, omdat Baksteens moeder is overleden. Ruim een halfjaar geleden kreeg ze te horen dat ze nooit meer beter zou worden. Twee weken geleden ging het ineens snel bergafwaarts  en afgelopen maandag is ze overleden.
Heel verdrietig voor Baksteen en San. Gelukkig waren ze net terug van vakantie uit Kroatië en hebben ze rustig afscheid kunnen nemen. Aanstaande zaterdag is de begrafenis. Moeilijk om zo jong je moeder te moeten verliezen.

Wat treffen we het toch met het weer. Al weken leven we meer buiten dan binnen en voorlopig lijkt daar nog geen einde aan te komen. Af en toe een regendagje en dan weer zon.
Ideaal want volgende week ga ik met een vriendin een paar dagen naar Schiermonnikoog.
Zomaar lekker een paar daagjes er tussen uit. Even helemaal niets, want hoewel ik anders van plan was, ging alles de afgelopen weken gewoon door.
Het werk, het huishouden, de boodschappen, verjaardagen en bezoekjes.
Volgende week dus niets anders dan: wandelen, fietsen, naar het strand, rondhangen op terrasjes en lezen, veel lezen, want we nemen allebei de e-reader mee.

Zo, jullie zijn weer een beetje op de hoogte.
Binnenkort hoop ik het bloggen weer regelmatiger op te nemen en kom ik weer even buurten.
Maar nu eerst: verder met de vakantie!

Advertenties

13 gedachtes over “Even bijpraten

 1. Poeh…een heleboel emoties in één blogje.
  Ik zeg (in volgorde): gefeliciteerd, beterschap, gecondoleerd en sterkte, inderdaad heerlijk weer, en als laatste fijne vakantie.
  🙂

 2. Oei, dat is toch wel heel erg verdrietig voor Baksteen en San. Op geen enkele leeftijd kun je je moeder missen, maar zo jong, als je je leven aan het bouwen bent helemaal niet (spreek helaas uit ervaring)
  Sterkte zaterdag en ik hoop dat je daarna een heerlijke vakantie zult hebben.

 3. Geniet nog even lekker van je vakantie! Gelukkig gaat het met Dreetje beter, maar wat erg hè van de schoonmoeder van Sandra. Echt veel en veel te jong! Sterkte en tot later!

 4. hey Hanneke,
  ik werd vierde in onze Tourpoule, gefeliciteerd met je overwinning!
  Voor Baksteen vreselijke ervaring, wens hem en San veel sterkte toe
  Het weertje is inderdaad een enorme meevaller, wij leefden ook al veel buiten. Ook vanmiddag nog buiten gegeten. Hopelijk blijft het nog een tijdje zo, zodat je uitje in Schiermonnikoog niet in het water valt… 😉

  Groetjes!

 5. Altijd weer verdrietig als er een jong iemand overlijdt… 😦
  Sterkte!
  En… (wat een contrast!) nog fijne vakantiedagen!

 6. Triest om zo jong je moeder te verliezen, is dat trouwens zijn echte naam of gewoon iets verzonnen, heb daar nog nooit van gehoord. Ja ik maakte het bij mijn buuf mee, een teckel vijf jaar met een hernia, helemaal verlamd niets meer aan te doen, triest om mee te maken hoor, pas 5 jaar oud. Niet te vergelijken natuurlijk met het verlies van een moeder maar dat snap je wel.
  Nog geen oma, begint toch ook wel op te schieten zeker ???

Zeg het maar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s