De pup

Vanavond is het dan eindelijk zover en kunnen we onze pup Rizzo ophalen bij de fokker.
De spanning begint nu toch wel een beetje op te lopen, want twee weken wachten is niet niks. Het lijkt een soort van zwanger zijn, maar dan anders.
De afgelopen weken hebben we ons goed voorbereid door veel te lezen over de eerste weken van een pup in huis. Verder hebben we het een en ander in huis gehaald. Zoals een minibench, waar volgens mij net een konijn in past. Deze is voor de eerste weken, voor daarna hebben we de oude bench van Kelly nog.
Verder hebben we speeltjes en een schattig roze halsbandje met riempje gekocht. Mojo mocht het uitzoeken en dan kom je natuurlijk met ‘schattig’ thuis. Ik vond het prachtig, maar Gert bekeek het allemaal met het nodige wantrouwen. ‘We gaan er toch geen fluffy van maken hè?’
Nee, natuurlijk niet. Rizzo wordt een vrolijke, stoere Norfolk terriër, maar nu is het heel even een poedeledoepie. Toch zullen we, waar nodig , streng zijn, want niets zo vervelend als een verwende terriër die de baas in huis is.
Daarom hebben we haar dan ook ingeschreven voor een puppycursus en nu komt ze gezellig bij kleinhond Beagle in de klas.
Van weblogster Karin, die haar eigen hondenschool heeft, kreeg ik al een heleboel nuttige tips en ik mag haar blijven lastig vallen, zegt ze. Dat zal ze weten ook.
Vanaf morgen zal ik jullie regelmatig laten meegenieten van de avonturen van Rizzo de terriër.
U bent gewaarschuwd.

Advertentie

20 gedachtes over “De pup

 1. Helemaal niet erg, bedankt voor de waarschuwing! en foto’s, heeeeeel veel foto’s wil ik zien. Jammer dat er geen geurpc bestaat, ik vind nl. een puppy zo heerlijk ruiken!!
  Geniet er van Hanneke!!

  Like

 2. Dat roze halsbandje… Bezorg je de pup daar niet gelijk een trauma mee? 😉
  Leuk hoor, een pup. Ben zelf ook een hondenliefhebber, maar ben té weinig thuis om er een in huis te nemen.

  Like

 3. Oh wat heerlijk he… misschien zijn jullie op dit moment wel al onderweg…
  Heel veel plezier enne… vannacht gewoon laten piepen in die bench hoor, hebben wij met Binky ook gedaan en na 2 nachten hoorden we hem al niet meer!
  Kom maar op met je vealen hoor! Leuk!

  Like

 4. Leuk hoor ,zijn trouwens best pittige hondjes hoor die terriërs en inderdaad je moet echt van af het begin toch wel de regels laten weten al kijkt hij nog zo schattig met die lieve ogen van hem je aan haha hoe moeilijk kan dat zijn

  Like

 5. Geweldig, sorry was even een paar dagen niet online (handig dat instellen van logjes)… en tja met een pup moet je gelijk duidelijk zijn, en alle neuzen in het gezin de zelfde kant op hebben, want dat is nog veel belangrijker… 😉

  Like

 6. Ik kan niet wachten….de verhalen over dieren zijn de leukste! Gefeliciteerd met jullie aanwinst….het lijkt al een aardige deugeniet…..

  Like

Zeg het maar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s