Hooligans met drie jurkjes

Gek is dat: ben je een paar dagen terug van vakantie, lijkt het alsof je nooit bent weggeweest.
Nu werkt het weer natuurlijk ook niet mee om dat vakantiegevoel vast te houden. Wat een ellende zeg!
Maandag heb ik eerst eens even goed de bezem door het huis gehaald.
San en Baksteen hebben de sleutel van hun huis gekregen en zijn druk aan het klussen, verder kregen ze het verdrietige nieuws dat hun neefje vlak voor zijn geboorte was overleden. Allemaal redenen waardoor ze weinig tijd hadden om de thuisbasis schoon te maken. Begrijpelijk.
De bezem erdoor dus en de wasmachine vol. En nu ziet het er allemaal weer toonbaar uit.
Dinsdag was het weer shoptijd!
We moesten op jurkenjacht voor Mojo, want die had nog niets voor de trouwerij van San en Baksteen begin september.
Wat een zoektocht, pas in de allerlaatste winkel is ze geslaagd. En hoe! Want Mojo kan niet kiezen en nu waren er drie jurkjes die ze erg mooi vond. Nu waren ze niet erg duur en hebben we ze alle drie maar meegenomen, zodat het thuisfront mee kon beslissen welke het zou worden. De andere twee zouden dan eventueel teruggebracht kunnen worden. Een jurk op reserve is natuurlijk ook niet verkeerd, want stel je voor dat er nog iemand rondloopt met dezelfde creatie! Daar moet je toch niet aan denken!
De binnenstad van Arnhem werd langzaam in beslag genomen door FC Twente fans. De politie liet zich goed zien: te auto, te voet en te paard.
En of het nu door de geslaagde shopdag kwam of de overdaad aan politiemensen, maar we kregen ineens de opwelling om ook te gaan ‘hooligannen’. En zo schopten we even later, lekker stoer (zachtjes) tegen een lantaarnpaal. We hadden wel even gecheckt of er geen politie in de buurt was, want een nachtje in de cel, daar hadden we geen zin in, al had ik wel net een nieuwe nachtpon gekocht.
Rond vijf uur waren we weer thuis. Snel een lekkere maaltijd gemaakt voor het klusvolk. Zelf heb ik twee linkerhanden, maar voor de catering zorgen kan ik wel.
En nu is het alweer woensdag.
Vandaag maar eens een rustig vakantiedagje. Al weet je het hier maar nooit. Er kan er zo maar eentje op de stoep staan: ‘Mam zullen we…….?’

Politie_1108259b 

Advertenties

12 gedachtes over “Hooligans met drie jurkjes

 1. Jaha zo gaat dat in het leven van een vrouw zoals jij..
  geliefd zijn heeft een prijskaartje hihihi

  Wat sneu joh… een kindje verliezen is onbschrijflijk verdrietig ppfff.

  Fijn dat het shoppen geslaagd is, hoe is het met die lantaarnpaal afgelopen? pleister en kusje van mama erop 😉

 2. wat triest, dat nieuws van het neefje…mag je niet aan denken dat het je ook kan overkomen…
  Ja, dat weertje is niet echt wat je van vakantieweer verwacht. Daarnet bij het fietsen nog een bui over me heen gekregen, grrrrrrr.
  Hoe was het trouwens in de Tourprono? Ik heb zo’n vermoeden dat het niet al te goed ging…hadden we hier anders al lang te lezen gekregen… 😛

  Groetjes, Hanneke!

 3. Als alle hooligans zo tam zijn wordt de wereld weer eens leuk. Zo wil ik ze bij voetbalstadions ook wel zien. Je zit al weer helegaar in het oude ritme he? Alleen dat van die twee linkerhanden… nee Hanneke, dat jok je vast.

 4. Jij valt ook meteen met je neus in de boter, na je vakantie. Shoppen en daarna een beetje de bink uithangen…Idd baggerweer, ja.

  Wat vreselijk van je neefje. Dat dragen ze de rest van hun leven met zich mee.

  Hou je taai en tot blogs!

 5. Wat fijn van het huis en wat sneu van het neefje van San en Baksteen… En erg voor die jonge ouders ook. Nare dingen toch.
  Lekker dat jullie geslaagd zijn voor Mojo. Haha, ze kan gewoon kiezen uit 3 jurken, want ik heb het idee dat er echt geen een teruggaat ;-).
  Succes voor de kids met klussen en jij met de catering!

 6. Hé hooligan,

  Je hebt het maar druk met je gepoets, geshop en tuinieren. Ik ben weer helemaal op de hoogte … alleen de poule niet, geen B-tje die wil vertellen hoe het afgelopen is … very strange.

  Groeten,
  M.

Zeg het maar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s